вторник, 4 декември 2012 г.

Гранитогрес и алтернативни приложения

Гранитогресът е широко разпространен днес и се среща почти навсякъде. Магазините за баня предлагат голямо разнообразие и невероятни примери за алтернативното приложение на гранитогреса. Различните цветове, размери, декоративни елементи са все помощници на въображението и предпоставки да срещаме гранитогрес на невероятни места.

granitogres
Отличните качества на гранитогреса, които магазините за баня ви гарантират, като противохлъзгавост, здравина и водоустойчивост го прави подходящ за подово и стенно покритие в училищата. Гранитогресът е идеално решение за бързо почистване на ежедневната мръсотия, създавана от множеството деца, и в същото време гарантира безопасността им. 

granitogres
Търсили ли сте за външна баня плочки, които да издържат на атмосферните промени, които да не се пързалят и да запазват цвeтовете си. Гранитогресът е правилния избор. Предлагани в земни топли цветове, гранитогресните плочки лесно може да се комбинира с дървени мебели като закачалка, стол или пейка, или алтернативна дървена поставка за атрибутите за баня.
Помещенията с гранитогресни плочки са по дизайн на Aparici.





granitogres


Сигурно и вие сте на мнение, че тоалетната на баровете, ресторантите и заведенията за обществено хранене са показател за хигиената и класата им. Ето защо гранитогресът е предпочитан избор от редица собственици. Целта им е да се постигне добро първоначално впечатление на изгледа в банята плочки, които са със запазен външен вид, не се хлъзгат и придават на цялото помещение стилен и луксозен вид. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар