четвъртък, 4 октомври 2012 г.

Испански гранитогрес за подови настилки от Dualgres


Dualgres е испанска компания, която работи непрекъснато за усъвършенстване и модернизиране на произвежданите гранитогресни продукти. Базиран на идеята за иновативност и опазване на околната среда, фирмата прилага нов усъвършенстван процес за производство на гранитогрес, който способства за все по-малко замърсяване и защита на природата.
Предлаганите гранитогресни плочки са в различни цветови гами – бежов, кафяв или сив гранитогрес. Разкошното излъчване и елегантност, които гранитогресът придава на помещението е още по ефектно, ако подът е по-обширен. Ако обзавежданият дом е голям, с широка площ, то това е подходящата настилка. Чудесно се получава и при полагането му като настилка за тераси и веранди. 
Производителят е с богат опит в производството на гранитогрес и ще задоволи всеки вкус, според желанията и интериора на обзавежданото помещение.
За да видите предлаганите нови испански гранитогресни плочки за под, предлагани от производителя, посетете сайта на Керамо или посетете шоурумите в София, Благоевград и Сандански!  




1 коментар: